Getuigenissen

In onze instagram-pagina mijn.punt vind je getuigenissen terug van lotgenoten en slachtoffers. Neem zeker eens een kijkje via deze link

Hey,

Wil jij iets kwijt? Wil je graag iets delen? Dat kan hier, volledig anoniem!

We kunnen ons voorstellen dat het onveilig kan aanvoelen om je verhaal te delen met anderen. Via deze weg hopen we de drempel voor jou te verlagen. Iedereen verdient het om gehoord te worden!

Er zijn twee opties mogelijk:

Je kan dit formulier gebruiken om zaken waar je mee zit van je af te schrijven. Dit kan zonder dat er iets mee gedaan wordt, maar dan is het toch uit je systeem. We hopen dan dat dit voor jou al wat opluchting kan brengen!

Daarnaast kan je ook anoniem dingen doorsturen en je toestemming geven of we dit mogen gebruiken. Wij verwerken jouw getuigenis, gedicht … (anoniem) in een post.


Ook jouw stem telt en mag gehoord worden! #jebentnietalleen

Deel hier je getuigenis. 

Let op, als je wil dat dit anoniem gepost wordt, zet dit er dan zeker bij of gebruik initialen/valse namen!

BELANGRIJKE NUANCE:

We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we van iedereen krijgen. Getuigenissen blijven binnenkomen. Wij gaan aan de slag met elke getuigenis. Elke week gaan wij chronologisch de volgende getuigenis af om een post rond te maken. Ieders getuigenis komt zeker aan bod, want iedereen verdient het om gehoord te worden. Door de vele getuigenissen die wij binnenkrijgen, kan het een tijd (lees enkele weken tot maanden) duren vooraleer de getuigenis online verschijnt. Je mag ons zeker contacteren bij verdere vragen hieromtrent.