Advies

Binnen onze adviesfunctie kan u terecht voor juridisch advies, politiek advies, onderzoeksvragen & Consulting. 

Hieronder vindt u een korte beschrijving en links naar de juiste pagina's. 

Juridisch advies

Juridische hulp zoeken kan een grote stap zijn. Het is een hele opgave om je te navigeren binnen het juridisch systeem en het gerechtelijke vakjargon.

 

Zit jij met juridische vragen? Heb jij nood aan iemand die samen met jou nadenkt? Neem dan contact op met ons juridisch team. Onze juridische medewerkers nemen je bij de hand en gaan samen op zoen naar een antwoord op jouw vragen. Dit kan via mail, maar even goed als deel van ons kennismakingsgesprek. 

Politiek advies

PUNT. vzw is binnen het politieke landschap uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de lotgenotenorganisaties. Wij bieden een ondersteunende functie in het politiek landschap en werkte oa mee aan de actieplannen seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Onderzoek

We werken met een eigen team “Onderzoek” dat o.a. de meeste recente gegevens verzameld rond SGG en meewerkt aan grootschalige onderzoeken rond SGG in België. Daarnaast voert ons team ook eigen onderzoeksvragen uit.

Hebt u een vraag voor ons, aarzel niet om ons te contacteren. 

Consulting

Hebt u vragen rond het opstellen van een safe(r) space(s) policy binnen uw bedrijf of organisatie? Hebt u vragen rond het implementeren van een actieplan SGG tijdens uw evenement? ... 

Binnen PUNT.vzw is er voldoende expertise om u hierbij te ondersteunen. Aarzel dus niet om ons te contacteren.