(Seks)ualiteit na trauma

Binnen deze workshop gaan we op zoek naar antwoord op vragen omtrent seksualiteitsbeleving en intimiteit na trauma. Hoe ga je om met triggers? Wat doe je als seks moeilijker moeizamer verloopt? Hoe ga je de dialoog aan met je partner? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die je jezelf kan stellen. Samen gaan we binnen een veilige omgeving op zoek naar een antwoord. Vind je het soms lastig omgaan met intimiteit en seksualiteit, dan is deze workshop op jouw maat geschreven.

 

💰    € 10,00 als lid van Punt.vzw

         € 15,00 voor niet-leden

Overschrijven op:

BE02 7360 5687 8440

 

Juridische workshop

Heb je je ooit al afgevraagd hoe je klacht indient?, Wat gebeurt er na je verhoor?, Wat zijn jouw rechten?... Het is vaak erg onduidelijk hoe politie en justitie te werk gaat. Onze juridische medewerkers nemen je graag mee op weg om meer transparantie te vinden in het justitiële proces. Tijdens deze workshop kan je een basis verwachten van het seksuele strafrecht, procedure vna klachtindienen en het verloop van een onderzoek.

Zit je nog met een hoop juridische vragen waarvan je het antwoord maar niet vindt? Laura en Larissa zoeken mee naar jouw antwoorden. Als je na hun boeiende uiteenzetting nog met vragen zit, kan je die achteraf stellen.

 

💰    € 10,00 als lid van Punt.vzw

         € 15,00 voor niet-leden

Overschrijven op:

BE02 7360 5687 8440

 

Rots en Water

Is stilstaan bij je eigen grenzen, en deze aangeven, voor jou een uitdaging? Of loop je soms vast in communicatie? Dan is de workshop Rots en Water misschien wel wat voor jou. Rots staat voor eigen grenzen aan kunnen geven, zelfstandig beslissingen kunnen nemen, een eigen weg kunnen gaan. Water staat voor communicatie, kunnen luisteren, samen naar oplossingen kunnen zoeken, en de grenzen van anderen te respecteren

 

💰    € 10,00 als lid van Punt.vzw

         € 15,00 voor niet-leden

Overschrijven op:

BE02 7360 5687 8440