In beeld

Onder in beeld vind je een overzicht van de recentste verwezenlijkingen, samenwerkingen, campagnes en projecten van PUNT. vzw. Beginnend met onze nieuwsbrieven die we vier keer per jaar uitsturen naar onze leden en partners met PUNT- vzw nieuws.

 

Je kan kan ook hier op de website een kijkje nemen naar onze nieuwsbrieven.

 

Onze campagnes

De voornaamste initiatieven waar we in de media voor gekend zijn, zijn onze sensibiliseringscampages. Het communicatieteam organiseert jaarlijkse campagnes om de draagkracht voor de strijd tegen seksueel geweld te vergroten, om onze werking uit te kunnen bouwen en om zoveel mogelijk slachtoffers te kunnen bereiken en ondersteunen. Bloom For Change, Bloom For Julie en Vergeet Ze Niet zijn enkele voorbeelden van de afgelopen jaren.

 

Lees hier meer over onze campagnes.

 

Externe projecten

Qua externe projecten hebben we een brede waaier aan samenwerkingen waar we ons bij PUNT. vzw voor hebben geëngageerd. We participeren onder meer aan panelgesprekken, verschaffen advies aan grote organisaties en werkten zelfs al mee aan drie boeken. Hieronder geven we een overzicht van enkele projecten waarbij we als organisatie betrokken waren.

 

Lees hier meer over onze externe projecten.