Team

PUNT. vzw is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste stemmen omtrent seksueel geweld in Vlaanderen. Dit zou niet mogelijk zijn zonder ons team van geëngageerde vrijwilligers & medewerkers.

 

Zou jij ook graag je steentje willen bijdragen in de strijd tegen seksueel geweld? Dan ben je meer dan welkom om je aan te sluiten bij ons team!
Neem een kijkje op deze pagina.

 

"Ik kreeg de kans om stage te lopen bij PUNT. vzw, een hulporganisaties voor slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Onder begeleiding van een sterk team van vrijwilligers stond ik in voor de communicatie en kon ik het online project voor Internationale Vrouwendag mee op poten zetten. Het waren vier inzichtvolle en boeiende weken waarin ik mijn communicatievaardigheden verder kon ontwikkelen in een aanmoedigende en warme werkomgeving. Ik bedank dan ook graag het ganse team voor de ongelooflijk aangename samenwerking, in het bijzonder Ayke Gubbels en Nikki De Wolf. Mijn stage liep dan wel op zijn einde, maar mijn verhaal bij PUNT. vzw blijf ik verder zetten als geëngageerde vrijwilliger. Dat aan de zijde van ondertussen tachtig anderen die zich inzetten voor dringende verandering."

-Lisa, stagair

 

Maak kennis met het team

Hier vind je de contactgegevens van onze teamleden terug.