Punt. profileert zich als een politiek neutrale organisatie, wat betekent dat wij geen politieke boodschappen naar buiten brengen. Wij kunnen bijgevolg niet verantwoordelijk geacht worden voor steunacties die georganiseerd worden ten voordele van ons.

Steunacties

Je kan onze organisatie en werking ook altijd ondersteunen door een inzamelactie te organiseren. Wil je graag eer weten over de steunacties die in het verleden al georganiseerd werden? Denk je erover om zelf een project op poten te zetten?
Vul onderstaande formulier in

Enkele voorbeelden van doorlopende :

Bad Ass Underwear

“Een hipster met opdruk 'Bad Ass' waarvan 50% van de opbrengst naar PUNT. vzw zal gaan. Een organisatiecentrum dat ondersteuning biedt aan slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag en/of seksueel geweld. Iedereen verdient het zich een badass te voelen. Zonder vooroordelen, angsten of verwijten.”


Watch Me Bloom

“De prints zijn beschikbaar als postkaart en poster, gedrukt op stevig papier met een grovere textuur. De tekening maakt deel uit van de 'Watch me bloom' collectie. Een deel van de opbrengst gaat naar Punt. vzw, een organisatie die zich inzet om slachtoffers van seksueel overschrijdend gedrag en seksueel geweld te helpen. Per verkochte set postkaarten wordt er 3 euro gestort aan de vzw.”


Dagboek van Didalmi 2020

Het debuut van didalmi | Jaaroverzicht met meer dan negentig versjes (en tekeningen). Voor iedereen die van nieuws en België houdt. Of van goede doelen. De winst gaat naar PUNT. vzw. Zij ondersteunen slachtoffers van seksueel geweld. Waarom dit goede doel? Omdat voor didalmi alles begon met het gedichtje over Julie van Espen.”

Dagboek van Didalmi 2021

Het tweede jaaroverzicht van didalmi | Na het succes van het eerste jaar komt didalmi nu met zijn tweede jaaroverzicht in meer dan negentig versjes (en tekeningen). Voor iedereen die van wereldnieuws en België houdt. Of van goede doelen. De winst gaat namelijk naar PUNT. vzw. Zij ondersteunen slachtoffers van seksueel geweld.”

 


Sando Safety Buddy

“Een alarm bedoeld voor persoonlijke bescherming in noodsituaties  

De prijs van het alarmpje is €14,99 waarvan €1 naar PUNT. vzw gaat.

Het kan gebruikt worden om aanvallers af te schrikken. Klein, handzaam en eenvoudig te bedienen. Handig voor onderweg.”