Hulp na seksueel geweld

 

Bij PUNT. kan je terecht voor lotgenotencontact binnen therapiegroepen, doorverwijzing op maat, juridische vragen en veel meer. Samen met jou bekijken we graag waar je de gepaste hulp kan vinden. Je staat er niet alleen voor.

 

Je kan je hier aanmelden voor een eerste kennismakingsgesprek.

 


Hulpverlenersdatabank

Om gericht en efficiënt door te verwijzen gebruiken onze hulpverleners onze databank. Zo ontvangen slachtoffers, omgeving e.a. doorverwijzing op maat. Als hulpverlener kan je jezelf ook aanmelden voor een kennismakingsgesprek om opgenomen te worden in deze databank.

Fotograaf: Katia Van Buyte

Vorming, opleiding, lezing of panel 

64,1% van de Belgen kwam al eens in aanraking met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het is een thema waar we allemaal mee in aanraking komen. Tijdens een vorming gaan we graag op een interactieve manier aan de slag, uitgaande van jouw specifieke noden.

Onderzoek en adviesverlening

Het onderzoeksteam van Punt. voert externe onderzoeken uit rond het thema SGG. In het verleden heeft PUNT. reeds onderzoek uitgevoerd voor stad Antwerpen, Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en mannen en meer. PUNT. verleent ook advies en kan een coachende rol opnemen binnen bijvoorbeeld het beleid van organisaties of concrete situaties.


Steun ons

met een kleine of grote bijdrage, gebruik het rekeningnummer van onze giftenrekening dat je hier terug kan vinden:

IBAN: BE82 7350 6454 2168

Blijf je graag op de hoogte van onze werking?
Schrijf je hier in voor de digitale nieuwsbrief!